Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Utečte o jarňácích #zDomecku s venkovní hrou Domu dětí a mládeže, vyzývají v Jihlavě

/
/
/
648 Zobrazení



Dům dětí a mládeže Jihlava připravil pro malé i velké bezpečnou hru, která v této nelehké době zpestří jejich volný čas. Vezměte rodinu či kamaráda a vyrazte ven z domečku na dvě zábavné trasy plné hádanek a aktivit se známými hrdiny z Doby ledové či Sherlocka Holmese.

S ohledem na současnou pandemii koronaviru a čas, který musí žáci trávit doma, mimo školu i veškeré kroužky či další aktivity, vymysleli pracovníci Domu dětí a mládeže Jihlava pro děti všeho věku na jarní prázdniny zábavnou venkovní hru pojmenovanou #zDomecku. Součástí hry je zdolání dvou stezek různých úrovní. Lehčí bude na téma známého filmu Doba ledová, druhá těžší povede po stopách slavného detektiva Sherlocka Holmese.

„Přihlašování bude spuštěno v pátek 29. ledna a stezky si mohou malí soutěžící užít po celé jarní prázdniny až do neděle 7. února. Prosíme všechny účastníky, aby po přihlášení nepřeposílali pokyny ke hře dalším účastníkům, vytváříme si totiž statistiku zájmu o naši akci a v případě většího zájmu bychom podobné aktivity pořádali pravidelně,“ uvedl ředitel DDM Vilibald Prokop.

  • Facebook
  • Twitter