Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Úspěšná sezona mladých havlíčkobrodských volejbalistek

/
/
/
318 Zobrazení



Mladší žákyně Jiskry Havlíčkův Brod mají za sebou úspěšnou sezonu, po krajském přeboru se jim podařilo získat také Zlatý pohár v závěrečném turnaji v Novém Veselí. Probojovaly se do finále, kde zvítězily v tiebreaku.

„Po pomalejším rozjezdu v základní skupině, kde holky hrály vyrovnaně s Novým Veselím B 1:1, se rozehrály a už nezaváhaly. Po výhrách nad Bedřichovem B 2:0, Slavíí Praha 2:0 postoupily do osmifinále, kde porazily Pečky 2:1 a v semifinále Bedřichov A 2:0 .
Ve finále nás čekala SŠK Demlova, jejíž hráčky nás v prvním setu zaskočily bojovností a dobrým servisem. Druhý set jsme vyhrály stejnými zbraněmi a v tiebreaku již jasně zvítězily. Holky zaslouženě vyhrály celý turnaj,“ uvedla trenérka Milena Geržová.

Úvodní foto: Fialková, Pavlišová, Navrátilová D., Sedláková, Pohanková, Geržová, trenérka Geržová. Dole: Dvořáková, Soukupová, Švarcová, Navrátilová A., archiv Jiskry Havlíčkův Brod

  • Facebook
  • Twitter