Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U nehody vlaku a traktoru ve Včelničce zasahoval vrtulník

/
/
/
1031 Zobrazení



Na Pelhřimovsku se stala krátce před desátou hodinou dopoledne v úterý 10. dubna na nechráněném železničním přejezdu ve Včelničce dopravní nehoda. Střetl se tu osobní vlak a traktor, za kterým byl připojený přívěs. Na místo byly vyslány všechny složky Integrovaného záchranné systému Kraje Vysočina.

„Policisté prvotním šetřením zjistili, že jednašedesátiletý řidič traktoru vjel z dosud nezjištěných příčin s traktorem na železniční přejezd v době, kdy po kolejích přijížděl vlak. Došlo ke střetu, kdy osobní vlak narazil do boku traktoru. Ve vlaku v době nehody cestoval strojvedoucí a jeden cestující. Čtyřicetiletý strojvedoucí byl s lehkým zraněním převezen do pelhřimovské nemocnice.
Řidiče traktoru transportoval vrtulník letecké záchranné služby do nemocnice v Českých Budějovicích se středně těžkým zraněním,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině s tím, že další okolnosti dopravní nehody, stejně jako míra zavinění, jsou předmětem policejního šetření ze strany policistů Dopravního inspektorátu Pelhřimov. Provoz na trati musel být kvůli srážce zastaven.

  • Facebook
  • Twitter