Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

U Náměště v pondělí po poledni zahynul motocyklista

/
/
/
1112 Zobrazení



V pondělí 25. února se stala před třináctou hodinou na silnici I/23 mezi Studencem a Vladislaví u odbočky na Okarec na Třebíčsku dopravní nehodě, při které se vážně zranil motocyklista a na místě nehody zraněním podlehl.

„Dvaačtyřicetiletý řidič vozu VW Caddy projížděl po silnici ve směru jízdy od Náměště nad Oslavou k Vladislavi a při odbočování vlevo na účelovou komunikaci vedoucí k tamní restauraci zřejmě přehlédl motocykl, který jel v opačném směru jízdy. Došlo ke střetu auta a motocyklu. Jednatřicetiletý řidič motocyklu utrpěl při dopravní nehodě zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Řidič vozu utrpěl při dopravní nehodě lehké zranění, se kterým byl na místě ošetřen ve vozidle zdravotnické záchranné služby a následně převezen do zdravotnického zařízení. Po dopravní nehodě začalo vozidlo VW Caddy i motocykl hořet,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Policisté vyloučili u řidiče vozu dechovou zkouškou alkohol. Místo dopravní nehody zůstalo po nehodě neprůjezdné a policisté odkláněli provoz na komunikace nižších tříd v okolí. Obě vozidla zajistili policisté pro potřeby znaleckého zkoumání. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda v celkové výši přesahující částku 515 000 korun.

Podle informací policistů se letos jedná na Vysočině o první dopravní nehodu, při které zemřel motocyklista.

  • Facebook
  • Twitter