Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tři sestry a Horkýže Slíže koncertují v Havlíčkově Brodě

/
/
/
721 Zobrazení



Agentura ZL Production, s. r. o., mnoho let pořádá v Kulturním domě Ostrov Havlíčkův Brod koncem roku koncert se skupinou Tři sestry. Letos doprovází českou legendu Tři sestry spřízněná slovenská kapela Horkýže Slíže a výsledkem je Bratia& sestry tour 2023.

Turné obsahuje celkem 14 koncertů v České republice, Hranice na Moravě jsou prvním městem a vyvrcholením bude koncert v O2 Areně Praha.

Hudební akce v KD Ostrov se uskuteční v pátek 24. listopadu od 19.30. Vstupenky za 750 Kč lze zakoupit na www.ticketstream.cz. Vstup do sálu je od 18.00. Děti do 105 cm zdarma. Děti od 105 do 135 cm platí 50 % ceny na místě. Vozíčkáři s doprovodem platí 50 % ceny na místě.


V KD Ostrov snad bude možnost zakoupit knihu a album František z Braníka společné dílo Tří sester a Synů výčepu. „Příběh Františka z Braníka je inspirován přesilnými zážitky, kterými mě obdařil život v hostincích nejnižší kategorie v pražském Braníku v osmdesátých letech minulého století,” uvedl frontman Tří sester Lou Fanánek Hagen.

  • Facebook
  • Twitter