Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíčský spolek Fšem pořádá letní promítání filmu Šeptej na hradbách

/
/
/
616 Zobrazení



Na čtvrtek 28. července připravuje spolek Fšem v Třebíči promítání filmu Šeptej od režiséra Davida Ondříčka. Promítání proběhne od 21.30 na letní zahrádce Jak Jinak, tzv. na hradbách.

Šeptej (1996)
Příběh netradičního milostného trojúhelníku, který se snaží zobrazit všechna podivná citová zmatení a zklamání teenagerů.


Šestnáctiletá Anna potkává mladého Speedyho, který ji zavede mezi městskou partu, kde se dívka postupně seznámí s jeho bratrem Filipem, nemluvnou kamarádkou Irmou a záhadným mladíkem Kytkou. Ti všichni dohromady sdílejí sídlištní byt. Přijmou Annu se samozřejmou lehkostí mezi sebe a stejně snadno ji přemění ke svému obrazu. Anně se otevře nový svět plný zábavy a večírků, svět, který ji okouzlí svou barevnou rozmanitostí. 
Postupně se sblíží s introvertním Filipem, který má také největší podíl na její proměně. Nový sestřih a jiné oblečení sice změní Annin vzhled a dovolí jí prožít několik neobyčejných dní ve velkoměstě, její povahu ale změnit nedokáže. Když se pak vztahu Anny a Filipa postaví do cesty nečekaná překážka v podobě Kytky, Annina naivita a upřímnost jejích citů nakonec zamíchá vztahy v celém příběhu… 

  • Facebook
  • Twitter