Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíčský Alternátor se 3. prosince opět otevře veřejnosti

/
/
/
715 Zobrazení



Díky uvolnění protikoronavirových opatření bude veřejnosti od čtvrtka 3. prosince 2020 opět zpřístupněno i Ekotechnické centrum Alternátor Třebíč.

Otevírací doba zůstane stejná jako dříve – ve všední dny od 8.00 do 16.00, v sobotu od 10.00 do 17.00 a v neděli od 10.00 do 14.30. Novinkou jsou komentované projekce pro veřejnost na unikátní projekční kouli Science on a Sphere i ve všední dny vždy v 15.00. Sobotní promítání pro veřejnost zůstává beze změny, a to v 11.00 a v 15.00. V neděli se nepromítá, návštěvníci si však mohou základní programy pustit sami pomocí ovládacího panelu.

S ohledem na předvánoční dobu upozorňují pořadatelé, že v Alternátoru lze zakoupit různé stavebnice a edukativní hračky. Rodiče, kteří chtějí udělat radost dětem pěkným vánočním dárkem, se tak nákupem v Alternátoru mohou vyhnout frontám v obchodních centrech.

  • Facebook
  • Twitter