Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíčský Alternátor jedním z cílů akce Vysočinou s Igráčkem

/
/
/
507 Zobrazení



Ekotechnické centrum Alternátor Třebíč se zařadilo mezi turistické cíle nacházející se po celé Vysočině, v nichž děti mohou o prázdninách soutěžit o zajímavé ceny v rámci akce Vysočinou s Igráčkem. Alternátor zároveň bude i jednou z devíti lokalit, kde pro děti během prázdnin proběhne den plný úkolů.

Děti, které od 1. června do 20. srpna navštíví alespoň devět dětských turistických cílů a na nichž se s jakoukoli figurkou Igráčka vyfotografují tak, aby daná lokalita byla jasně patrná, se dostanou do slosování o sto vstupenek pro tři osoby na Igráčkův festival plný zábavy, který proběhne 28. srpna v Outdoor resortu v Březová na Třebíčsku. Zde mladé soutěžící čekají další soutěže, hry, ceny a losování o rodinné pobyty v pohádkové vesničce Podlesíčko a na Šiklově mlýně.

Podmínkou je zmíněné fotografie umístit na svém Instagramu či poslat soukromou zprávou na facebookovou stránku Vysočina Tourism (@vysocinaregion). Soutěžní příspěvek musí být označen #vysocinousigrackem a @vysocinaregion a musí obsahovat všech devět fotografií.

K plánování návštěv může rodičům a dětem pomoci Cestovatelský deník, který letos vydal Vysočina Tourism, jenž je organizátorem i akce Vysočinou s Igráčkem. Deníky lze zakoupit na řadě turistických cílů po celé Vysočině, Alternátor nevyjímaje.

  • Facebook
  • Twitter