Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Třebíč dál bojuje o play-off

/
/
/
687 Zobrazení



Pokud chtěla Třebíč v letošním extrémně vyrovnaném ročníku baseballové extraligy dál pomýšlet na postup do play-off, potřebovala bezpodmínečně zvítězit v sérii se Skokany Olomouc. A to se hráčům z Vysočiny ve dvou odehraných zápasech povedlo.

Třebíč Nuclears vs. Skokani Olomouc 7:4, 12:6, zrušeno

Třetí vzájemný duel byl zrušen pro déšť v průběhu čtvrté směny, takže se bude hrát znovu. Náhradní termín zatím ještě nebyl stanoven.
V úvodním duelu na Hané nejdříve dominovali nadhazovači. Mladý Lukáš Hlouch si držel čisté konto až do čtvrté směny. Američan Justin Woods v dresu Skokanů nic soupeři nedovolil ještě o směnu déle. Na tři doběhy Olomouce odpověděli okamžitě hráči Třebíče vyrovnáním. V dohrávce pátého inningu se Skokani ještě jednou dostali do vedení, ale to bylo ze strany jejich pálkařů vše. Neprosadili se ani na střídajícího Jose Florese, zatímco hráčům Nuclears nadhozy střídajícího Petra Mika seděly a přidali na něj ještě čtyři doběhy na konečných 7:4 pro Třebíč. V Olomouci si připsal do statistik trojmetový odpal Trey Bridis s Jozefem Libiakem a dvoumetový hit přidal Brent Gillespie.
Před domácím publikem Na Hvězdě v Třebíči nastoupili hráči Nuclears s Daltonem Erbem na nadhozu. Proti Olomouci s nadhazujícím Viliamem Sitárem se prosadili hráči z Vysočiny hned v první směně, kterou vyhráli 4:0. Po vyrovnaném druhém inningu to chvíli vypadalo na obrat, když Skokani čtyřmi doběhy vyrovnali. Odpověď Třebíče ale byla rázná a okamžitě soupeři znovu odskočila. Rozhodující náskok si Nuclears vytvořili dalšími čtyřmi body v páté směně. Rovnou polovinu doběhů z konečného skóre 12:6 stáhli pro Nuclears svými hity Američani Trey Bridis a Brent Gillespie, kteří své účinkování na pálce okořenili odpaly za plot.
Třetí vzájemný duel musel být ve čtvrté směně zrušen pro déšť. Náhradní termín ještě nebyl stanoven.
V sobotu 11. května ale Nuclears přivítají Na Hvězdě lídra soutěže, tým Draci Brno, na jehož soupisce figuruje i Australan Peter Moylan, který hrál dvanáct sezon v profesionální MLB. Utkání Třebíč Nuclears vs. Draci Brno, jehož součástí bude i tzv. Army Day s bohatým doprovodným programem, začíná v sobotu 11. května ve 14.00. Kromě skvělého baseballu se mohou diváci těšit na nízký průlet bojového vrtulníku, přehlídku zbraní či ukázky z výcviku služebních psů a umění vojáků v boji muže proti muži.

  • Facebook
  • Twitter