Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Tradiční tříkrálová koleda v elektrárně Dukovany

/
/
/
377 Zobrazení



Kromě štědrých příspěvků od zaměstnanců dostali koledníci i chutný oběd v dukovanské závodní jídelně.

V čase oběda se zaměstnanci elektrárny potkali s koledníky v hale před jídelnou. Za zvuku kytar, tamburín a zpěvu koled se tak připojili k celostátní sbírce na pomoc potřebným. „Dobrý rok vám vinšujem a vše dobré přejem,“ srdečně a s úsměvem prozpěvovali koledníci. Po dvou hodinách koledování byly dvě pokladničky nadité penězi. „Zaměstnanci přispívali drobnými mincemi, městnali do malého otvoru pokladničky stokoruny a vyskytly se i vyšší částky. Děkujeme za tuto pomoc, ale i celoroční spolupráci při dalších sbírkách, dobrovolnických dnech a dalších důležitých charitních projektech,“ říká ředitel Oblastní charity Třebíč Petr Jašek.

Od 1. do 14. ledna pořádá Charita Česká republika na území ČR osmnáctý ročník Tříkrálové sbírky. Oblastní charita Třebíč zapojí do sbírky ve městech i na venkově opět přes tisíc koledníků. V obcích v okolí elektrárny Dukovany se také tradičně konají Tříkrálové sbírky i koncerty. V Hrotovicích se uskutečnil Tříkrálový koncert ve čtvrtek 4. ledna, ve Valči ho plánují na neděli 7. ledna, velký Tříkrálový průvod projde v sobotu 6. ledna Náměští nad Oslavou. Speciální Tříkrálová plavba se uskuteční také na Dalešické přehradě, v neděli 14. ledna ve 13.00 vyplouvá loď Horácko se speciální královskou posádkou z přístaviště v Kramolíně.

  • Facebook
  • Twitter