Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

TJ Cejle ve fotbalové Zonky lize

/
/
/
882 Zobrazení



Oficiálně byla v srpnu zahájena fotbalová Zonky liga, ve které se mezi sebou utkají týmy z celé České republiky. Z Vysočiny se ligy účastní tým TJ Cejle z Jihlavska.

Česká peer-to-peer služba už v minulosti povzbuzovala sportovní nadšence v rámci projektu Zonky fandí lidem. Projekt se posouvá do další fáze, ve které mezi sebou porovnají své síly týmy z celé České republiky. Soutěžit budou o hodnotné finanční odměny.
Tři nejlepší týmy si odnesou finanční odměnu v celkové výši 21 500 Kč. Přičemž první tým získá pro své hráče 15 000 Kč, druhý 5 000 Kč a třetí pak 1 500 Kč. Odměn je připraveno mnohem více. Každé úterý se navíc vybírá tým týdne, který ve svých zápase vstřelí nejvíce gólů. Ten si taktéž odnese finanční výhru ve výši 1 500 Kč. „Zonky umožňuje plnit sny i fotbalistům, kteří už nemají možnost hrát na nejvyšší úrovni,“ říká Patrik Veselý, člen týmu FC Duarig HK, který se taktéž účastní Zonky ligy.
Fotbalová liga oficiálně odstartovala 27. srpna, kdy byl vyhlášen první tým týdne. Tím se stal TJ Sokol Drahlín, který ve svém zápase vstřelil tři góly. „Výhru určitě využijeme. Je to výborný start sezóny, snad se nám bude dařit i dál,“ hodnotí situaci Martin Lukáš, člen týmu.
Vyhlášení týmu týdne mohou fanoušci sledovat na sociálních sítích Zonky. Průběžné výsledky soutěže pak najdou na https://zonky.cz//zonkyfandi/.

  • Facebook
  • Twitter