Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Těžké zranění a alkohol, víkend na silnicích Vysočiny

/
/
/
842 Zobrazení



U dvou nehod asistovali o víkendu policisté na silnicích Vysočiny, v sobotu 1. června havaroval mladší řidič po požití alkoholu v Třebíči, v neděli 2. června se při havárii na Pacovsku těžce zranil řidič.

V sobotu 1. června havaroval před jedenáctou hodinou večer pětadvacetiletý řidič vozu Renault Thalia v Nádražní ulici v Třebíči.
„V prostoru křižovatky se při odbočování střetl s autem Ford Focus, který stál ve vedlejším jízdním pruhu a jeho řidič dával přednost dalším vozům. Po dopravní nehodě řidič renaultu nezastavil a v jízdě pokračoval. Ke zranění osob nedošlo. Přivolaní policisté vozidlo Renault Thalia vypátrali. U řidiče provedli dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 1,93 promile alkoholu. Řidičský průkaz nepředložil. U řidiče fordu byla dechová zkouška negativní,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.
Na vozech vznikla podle informací policistů škoda přibližně pětadvacet tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ dále prověřují.

V neděli 2. června narazil po půlnoci na silnici ve směru od Jetřichovce na Pacov do vzrostlého stromu. „Při dopravní nehodě došlo k vážnému zranění devětadvacetiletého řidiče, který byl zdravotnickou záchrannou službou transportován do nemocnice v Českých Budějovicích. Do nemocnice byla převezena také jeho zraněná spolucestující. Místo nehody policisté ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Dechovou zkoušku nebylo možné u řidiče vzhledem k jeho zranění provést, byl nařízen odběr krve. Příčinu a okolnosti nehody policisté prověřují,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter