Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Teniscentrum v Jihlavě slaví 25 let

/
/
/
604 Zobrazení



Čtvrtstoletí své existence oslaví Teniscentrum o víkendu od pátku 7. do soboty 8. října, zve všechny malé i velké sportovce na prohlídku areálu a ukončení letní sezony. Pro děti budou připraveny soutěže s odměnou ve formě špekáčků na ohni. Součástí oslav je i 25% sleva na rezervaci kurtů jak pro nové, tak i pro stále hráče.

Tenis, badminton, squash nebo třeba minitenis a babytenis. Obchodní společnost Teniscentrum, která byla založena statutárním městem Jihlavou v roce 1997, otevře o víkendu 7. a 8. října brány všem návštěvníkům, kteří nad raketovým sportem stále jenom váhají. Společnost totiž slaví své 25. narozeniny, a oslavu pořádá společně s nejčastějším pronajímatelem kurtů, TK Spartak Jihlava. Podzimní akce završí letní sezonu a uzavře venkovní kurty.

„Společně s naším dlouholetým partnerem TK Spartak Jihlava zveme všechny děti, rodiče i prarodiče. Bude to taková oslava narozenin, zakončení letní sezony, podzimní den pro děti a den otevřených dveří dohromady. Vstupné a půjčovné raket bude zdarma pro ty, kteří si chtějí zkusit jakýkoli raketový sport. Stálí hráči budou moci využít slevu 25 % při rezervaci kurtů. Pro nováčky bude připravena ukázka kruhového tréninku nebo tenis s instruktorem, pro děti zase sportovní soutěže s odměnou nebo výtvarná dílna,“ pozval ředitel Teniscentra Marek Simbartl.

Pátek 7. října bude zaměřen na prezentaci areálu a pokud bude zájem, tak od 15.00 proběhne ukázka kruhového tréninku ve staré hale. Sobota bude zábavná zejména pro děti, kterým TK Spartak Jihlava připraví různé zábavné hry či soutěže. Ti nejmenší se navíc budou moci seznámit s již zmíněným minitenisem či babytenisem. Pro rodiče může být zajímavou zkušeností také tenis s instruktorem. Chybět nebude ani podzimní výtvarná dílna nebo oheň na opékání špekáčků – ty budou k dispozici pro výherce soutěží, je však možné si přinést i vlastní. Pro stálé hráče má společnost jako dar 25% slevu na rezervaci kurtů. Kompletní program lze najít v plakátu, který je ke stažení níže.

  • Facebook
  • Twitter