Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Systém eAmbulance šetří čas, pacienti se mohou do novoměstské nemocnice objednat z pohodlí domova

/
/
/
251 Zobrazení



Chcete si vybrat termín vyšetření, který vám bude vyhovovat? Nemáte čas telefonovat, domlouvat se, čekat na odpovědi? Nemusíte, stačí pár kliknutí na vašem počítači a jste objednaní. Prostřednictvím krajského portálu eAmbulance si jednoduše nastavíte návštěvu u lékaře v Nemocnici Nové Město na Moravě, tak jak potřebujete.

Elektronický objednávací systém eAmbulance umožňuje jednoduché objednání k odbornému lékaři z pohodlí domova. „Na objednávkový systém se pacienti dostanou přes webové stránky novoměstské nemocnice. Na úvodní straně je ikonka nazvaná eAmbulance on-line rezervace termínu. Ta klienta přesměruje přímo na zdravotní portál eAmbulance provozovaný Krajem Vysočina. Tam si vybere nemocnici, ambulanci a objedná se na den a čas, který mu vyhovuje,“ vysvětlila náměstkyně ošetřovatelské péče Nemocnice Nové Město na Moravě Bohdana Marečková.

  • Facebook
  • Twitter