Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sýrovými novinkami z přibyslavské mlékarny

/
/
/
536 Zobrazení



Společnost Savencia Fromage & Dairy, přední světový výrobce značkových sýrů, který má jeden ze závodů také v Přibyslavi na Vysočině, si na léto pro české a slovenské zákazníky přichystala celou řadu novinek. V dílně Pribináčka vznikla Tyčinka s Tvarrrohem. Nadšence do grilování potěší Sedlčanský Hermelín do burgeru. Novinkami mezi Liptovskými sýry je sýrový steak v neuzené variantě a nová řada produktů bez laktózy.

„S příchodem jara jsme chtěli přinést něco nového. Sledujeme při tom zejména moderní trendy ve stravování,“ říká Aleš Malenka, CEO Savencia F&D. Zákazníci, kteří vyhledávají odlehčenou stravu, ocení novinky z Liptova. V bezlaktózové variantě firma představila Brynzu i Goudu. Oblíbenou Brynzu přináší také ve větším balení 250 g. Nezaměnitelný design střívka odkazuje na tradici, kterou má výroba brynzy v Liptovském Mikuláši.

Češi a Slováci jsou známí svou láskou ke grilování a společnost Savencia F&D nechce stát opodál. Za pár minut na pánvi nebo grilu vykouzlí nezaměnitelný zážitek Sýrový steak. Kromě uzené je nově v nabídce také neuzená varianta. Tu ocení ženy a děti, které často upřednostňují jemnější chutě.

Novinkou na gril je také Sedlčanský Hermelín do burgeru. Díky své menší výšce a pevné kůrce je ideální pro domácí přípravu burgerů. „Chceme našim zákazníkům přinést jen to nejlepší. Proto jsme novinku Sedlčanský Hermelín do burgeru vyzkoušeli ve spotřebitelském testu. Potěšilo mě, že získal skvělé hodnocení,“ říká Malenka.
„Pribináček Tyčinka je unikátní vysokým podílem tvarohu, konkrétně až 51 procenty. Mysleli jsme na zdraví dětí. Tyčinka obsahuje nejméně cukru na porci ve srovnání se všemi podobnými chlazenými tyčinkami na trhu. Jedná se o skvělou pochoutku pro děti i dospělé,“ říká Aleš Malenka.
Tyčinka s Tvarrrohem dělá radost milovníkům mléčných produktů už od začátku března. Ostatní zmíněné produktové novinky budou dostupné v průběhu jara ve většině maloobchodních řetězců.

  • Facebook
  • Twitter