Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Studenti středních škol Vysočiny si v Jihlavě vyzkoušejí, zda na to mají

/
/
/
387 Zobrazení



Čtvrtý ročník sportovní soutěže studentů třetích a čtvrtých ročníků středních škol Vysočiny s názvem Máš na to se uskuteční v úterý 5. října od 9.00 do 14.00 ve sportovní hale SK Jihlava na ulici Okružní ulici v Jihlavě. Zúčastní se jí pětatřicet tříčlenných družstev ze sedmnácti středních škol.

„Krajské ředitelství policie Kraje Vysočina se před pěti lety poprvé připojilo k projektu Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje a Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje a od té doby také na Vysočině organizujeme krajské kolo této postupové soutěže. Pět nejlepších tříčlenných týmů bude reprezentovat středoškoláky Vysočiny na moravském finále, které se letos koná 14. října ve sportovním areálu Komety v Brně. V rámci soutěže si studenti v testu vyzkouší své znalosti z oblasti bezpečnosti silničního provozu a poté se utkají ve čtyřech sportovních disciplínách, které jsou součástí fyzických testů, jež absolvují uchazeči o přijetí do služebního poměru k Policii České republiky. Studenti, kteří dosáhnout potřebného bodového skóre, obdrží certifikát o absolvování fyzických testů, který má roční platnost a studenti jej mohou využít v případě, že by se po maturitě ucházeli o přijetí do služebního poměru,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Tři nejlepší družstva, nejlepší student a nejlepší studentka obdrží hodnotné věcné ceny. V rámci doprovodného programu se studenti také blíž seznámí se současnou technikou, výzbrojí a výstrojí moderního policejního sboru.

  • Facebook
  • Twitter