Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Spolek Fšem zahájí v Třebíči novou výstavu fotografií v kavárně We love coffee

/
/
/
677 Zobrazení



V pátek 10. února v 17.30 proběhne vernisáž nové fotografické výstavy v kavárně We love coffee v Třebíči. Spolek Fšem zorganizoval novou fotografickou výstavu třebíčského fotografa Vojmíra Blažka, který představí ukázky své tvorby, včetně fotografií rodného města nebo z návštěvy Černobylu. Akci hudebně doplní smyčcové kvarteto.

Po několika měsících dojde k obměně fotografií v kavárně v Hasskově ulici v Třebíči. Z třebíčských tvůrců se nyní představí rodák Vojmír Blažek, který studoval fotografii v Jihlavě a nyní se jí věnuje i profesionálně. „Samotná fotka mě musí zaujmout jako celek, a to tak, že při každém pohledu na mě zapůsobí a něco nového v ní mě osloví,“ vypráví Blažek o fotografii.

Třebíčský kulturní spolek Fšem má výstavní prostory v kavárně We love coffee kurátorsky na starosti již dlouhou dobu. „S Vojmírem Blažkem jsme vymysleli koncept výstavy, který představuje celou jeho tvorbu a bude se hodit do prostoru kavárny. Zaměřili jsme se především na fotografie, které vznikly, když se Blažek vydává s batohem na zádech a s foťákem v ruce poznávat svět. Návštěvníci tak uvidí jeho snímky z opuštěného Černobylu, ale i snímky Třebíče, jeho rodného města,“ popisuje výstavu Eva Holíková, produkční a kurátorka výstavy.

  • Facebook
  • Twitter