Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Spolek Fšem slaví rok od svého vzniku retrospektivní výstavou

/
/
/
328 Zobrazení



Třebíčský kulturní spolek Fšem slaví rok od svého aktivního působení na třebíčské kulturní scéně. Zve všechny své dobrovolníky*ce a přiznivce*kyně na společné ohlédnutí za uplynulým rokem. V kavárně We love coffee zahájí vernisáží 28. dubna retrospektivní výstavu Rok Fšem objektivem Marka Pacala.

V kavárně pod věží sv. Martina, kde se spolek Fšem kurátorsky stará o fotografické výstavy, dojde k obměně za novou výstavní sérii. Autorem fotografií je Marek Pacal, třebíčský mladý fotograf a dlouhodobý spolupracovník spolku Fšem. Vystavené fotografie nabídnou retrospektivní ohlédnutí za kulturními a společenskými eventy třebíčského spolku. Vernisáž výstavy Rok Fšem objektivem Marka Pacala proběhne 28. dubna v 18.00 v kavárně We love Coffee.

Spolek Fšem, z. s., je dobrovolnický kulturní spolek podílející se na rozvoji aktivního kulturního a společenského života v Třebíči. „Jsme moc rády, že se akce spolku Fšem těší velké návštěvnosti a oblibě, a lidé mají zájem objevovat nové umělce*kyně. Je to pro nás důkazem, že vynaložené úsilí a dobrovolnická práce se vyplatí a jsme rády, že Třebíč kulturně žije,“ shodují se organizátorky spolku Fšem. Svoji činnosti v současné podobě provozuje už jeden rok. Stojí za ním 6 žen a nespočet dobrovolníků*ic, bez kterých by nebylo možné podobné akce pořádat. Cílem spolku je podporovat a spolutvořit místní komunitu, vyhledávat, oslovovat a představovat mladé nadějné talenty veřejnosti.

Které akce spolek Fšem uspořádal?

  • Koncerty: The Valentines, Amelie Siba, Cigarette Syndrom, 52 Hertz Whale…
  • Výstavy v Galerii Fšem (kavárna Vzpomínka): Žactvo ZUŠ, Tereza Krejčí, Dora Kučerová, Anna Mastníková, Lucie Jakubíčková…
  • Fotografické výstavy ve We love Coffee: Marek Pacal a Karolína Střítecká, Blanka Hromicová…
  • Slam poetry exhibice, autorská čtení, letní promítání, debaty, animační workshopy a mnoho dalších.
  • Facebook
  • Twitter