Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sobotní výstava malé lesní a zemědělské techniky v Brtnici

/
/
/
1105 Zobrazení



Den otevřených dveří pořádá příští sobotu firma Vlastimil Zelený – START. Veřejnosti otevře jindy nepřístupné prostory nové servisní dílny a v rámci výstavy malé lesní a zahradní techniky Stihl a traktorů Seco nebude chybět ani atraktivní program pro rodiny s dětmi.

„Akci jsme pojali jako příležitost pro sousedská setkání, proto kromě desetiprocentní slevy nabídneme našim zákazníkům i prostor pro příjemné posezení a pivo a občerstvení zdarma,“ říká František Lavička, vedoucí firemní prodejny Stihl.
Den otevřených dveří proběhne v sobotu 15. června od 8.00 do 15.00 na náměstí Svobody v Brtnici. „Pro malé návštěvníky jsme připravili skákací hrad, zájemci se můžou projet na náměstí v traktůrku z naší nabídky,“ zve František Lavička.

Rodinná firma Zelený podniká ve stavebnictví už od roku 1990. Zaměřuje se zejména na oblast pozemního stavitelství: bytová a administrativní výstavba, rekonstrukce památkově chráněných objektů, snižování energetické náročnosti budov a realizaci vodohospodářských projektů. Podnik provozuje i vlastní prodejny: stavebniny v Jihlavě a v Brtnici, kde sídlí, a tamtéž prodejnu a servis zahradní a malé zemědělské techniky Stihl. Firemním cílem je nabízet co nejširší a zároveň nejkvalitnější škálu produktů a služeb, příznivé ceny, kvalitní servis a odborné poradenství.

  • Facebook
  • Twitter