Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sníh komplikuje dopravu na Vysočině, hlavně ve stoupáních

/
/
/
684 Zobrazení



Současné počasí ovlivňuje sjízdnost silnic po celé Vysočině, policisté od rána do poledne přijali oznámení o patnácti dopravních nehodách, z nichž nakonec šetřili jen šest.

Při jedné nehodě, ke které došlo ráno krátce po sedmé hodině ranní v Třebíči, se zranila chodkyně. „Na přechodu pro chodce na křižovatce u základní školy kpt. Jaroše se střetlo osobní auto s chodkyní. Třiašedesátiletá žena se lehce zranila a byla převezena do zdravotnického zařízení k dalšímu vyšetření,“ uvedla příklad jedné z událostí Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Vzhledem ke sněžení mají podle informací policistů na některých místech problémy vozidla se sjízdností. „Nejhorší situace je na silnici I/38 od Jihlavy na Havlíčkův Brod a poté na Golčův Jeníkov, kde zejména ve stoupání nemohou vyjet kamiony a blokují provoz, problémy mají řidiči na Pacovsku, na silnici I/19 v okolí Nového Města na Moravě,“ dodala tisková mluvčí s tím, že všechna oznámení o problémech ve sjízdnosti předávají policisté integrovaného operačního střediska dispečerům krajské správy a údržby silnic.

Úvodní ilustrační foto: archiv Vysočina-news.cz

  • Facebook
  • Twitter