Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sníh a nízké teploty zkomplikovali v sobotu ráno dopravu na Vysočině

/
/
/
569 Zobrazení



Sobotní velikonoční ráno překvapilo některé řidiče na silnicích Vysočiny, sníh na silnicích společně s nízkými teplotami námrazu. Přesto nemuseli policisté řešit žádné závažné dopravní nehody ani problémy v dopravě. 

„Ráno jsme zadokumentovali dvě nehody na dálnici, jedna se stala na 141. kilometru u Velkého Meziříčí, kde si řidiči stěžovali na namrzlý úsek na mostě Vysočina,  policisté na místo vyžádali vozidlo údržby k ošetření komunikace. Druhá nehoda na dálnici se pak stala na 96. kilometru dálnice,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů.

Nehoda na 96. kilometru D1 ve směru Brno se stala ve 3.30. Jednalo se o náraz vozidla do svodidel, dechová zkouška u řidiče negativní. Havárie vyžádala si jedno lehké zranění, jedna osoba si stěžovala na bolest hlavy.
Nehoda v Nové Cerekvi na Pelhřimovsku se stala kolem osmé hodiny ranní, řidič nezvládl řízení a převrátil se s vozem na střechu, při nehodě se lehce zranil, dechová zkouška u řidiče měla negativní výsledek.

Úvodní foto: Nehoda v Okružní ulici v Jihlavě se stala v 11.00, devatenáctiletý cizinec nezvládl řízení osobního vozu a narazil do sloupků u silnice, dechová zkouška i test na OPL byly negativní.

  • Facebook
  • Twitter