Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skupina ZakázanÝovoce zahraje v Brodě v náhradním termínu

/
/
/
391 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě v klubu Oko v pátek 6. ledna od 20.00 zahrají dvě české kapely ZakázanÝovoce a Wotazník, který se měl původně uskutečnit koncert v pátek 16. prosince a byl z technických důvodů přeložený.

„Bohužel jsme měli v klubu práce na odstranění vadné kanalizace. Společně jsme se domluvili s kapelou ZakázanÝovoce a Wotazník na náhradním termínu. Za vstříctnost jim děkuji. Zakoupené vstupenky na původní termín budou platné,“ uvedl Jakub Baloun, odpovědný zástupce a dramaturg klubu Oko.

ZakázanÝovoce nebude vystupovat v Havlíčkově Brodě poprvé, a proto má zde své fanoušky, kteří určitě přijdou v hojném počtu. Skupina Wotazník se ocitne v Brodě v pozici nováčka.

„Jsme studentská punk-rocková kapela z Mladé Boleslavi a říkáme si Wotazník. Kapela byla založena 14. září 2014 a bylo nám 11–12 let. Stali jsme se vítězi soutěže Skutečná Liga Středočeského kraje 2021. V roce 2020 jsme vydali naše nejnovější CD s názvem PENTA,” prozradili na sebe členové Wotazníku.
Současné obsazení: Ludvík Hušek (zpěv), Robin Véle (klávesy, zpěv), Petr Svoboda (baskytara, vokály), Jiří Winter (bicí, vokály) , Jakub Fiřt (kytara, vokály) a Jan Procházka (kytara, vokály).

ZakázanÝovoce – Živák! Tour 2022 obsahoval původně dvanáct zastávek, během kterých navštívila kapela oblíbené kluby kromě klubu Oko v Havlíčkově Brodě.

V květnu 2022 vypouští ZakázanÝovoce vůbec poprvé živé album s názvem Živák! Záznam z živého koncertu natočený v Olomouci na podzim 2021 je k poslechu na všech digitálních platformách včetně Spotify, kde kapelu měsíčně poslouchá 40 000–50 000 fanoušků. Album je vydané oficiálně také na CD jako 9. řadová deska. Obsahuje celkem 21 písní a jeho součástí jsou ty největší hity jako například Vem si mě, Město andělů, Nech mě odejít, Pornostár, Nikdy nezapomenem a mnoho dalších včetně nejnovějších písní z posledního studiového alba Svět se změnil.
Vstupenky na koncert v klubu Oko lze zakoupit za 250 Kč na www.goout.cz.

  • Facebook
  • Twitter