Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Skupina Kryštof vyprodala havlíčkobrodský Ostrov

/
/
/
471 Zobrazení



Pod názvem Halywůd Club Tour 2023 koncertuje letos skupina Kryštof v sedmnácti městech ČR. V pátek 3. března 2023 zahrál Kryštof v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě. Kdo si nekoupil vstupenku v předprodeji měl smůlu a nedostal se na koncert, protože bylo vyprodáno.

Na začátku koncertu přišel na podium frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo. Pozdravil diváky a upozornil na vystoupení skupiny Topol, kterou vede Jiří Novotný zvukař koncertu. V pátek 10. března 2023 vydává Topol první EP o třech písních.
Po úvodním koncertě a technické přestávce začalo ve 20.00 Halywůd Club Tour 2023 také v Havlíčkově Brodě. První skladbou byl Halywůd za mohutné podpory obecenstva. Z osmého řadového alba Halywůd odezněly během koncertu další skladby. Například Co bude pak, Hned teď (pojď být světlometem), Do nebe se propadám, Hvězdáři a Milan Baroš.
Datum 3. března je asi určené pro Havlíčkův Brod a skupinu Kryštof. Richard Krajčo o tom vyprávěl: „Byli jsme zde naposledy 3. března 2016, dnes je 3. března 2023, a tak se sejdeme zase možná 3. března 2030.“

Skupina Kryštof ráda vzpomíná na své začátky. „Naše jedno z prvních a úspěšných vystoupení se uskutečnilo v Havlíčkově Brodě v klubu Vagon. Tehdy na nás přišlo 200 lidí a připadali jsme si jako hvězdy. Bohužel klub už neexistuje,“ dodal Richard Krajčo. Od té doby jsou koncerty v KD Ostrov Havlíčkův Brod vyprodané. Vystoupení skupiny Kryštof přináší vždy nějaký nezapomenutelný zážitek. V roce 2016 Richard „plul na nafukovacím člunu“ z pódia ke zvukařům. V pátek 3. března 2023 se nechal na zádech člena ochranky odnést také ke zvukařům, kde potěšil fanoušky zazpíváním a neformálním kontaktem. Jednoho diváka požádal o napití z jeho kelínku. Zpět na pódium se vracel pěšky a se zpěvem. Dobrá nálada na koncertě vyvrcholila mexickou vlnou.

„Zahrajeme skladbu vydanou před sedmnácti lety, kterou jsme nehráli 13 let,“ uzavřel Richard Krajčo skladbu Lampion, který vyšla na CD Rubikon v roce 2006.

Na vynikajícím hudebním večeru odezněly i starší písně od Kryštofa z CD: Magnetické pole (rok vydání 2002), V siločarách (2003), 03 (2003), Mikrokosmos (2004), Rubikon (2006), Jeviště (2010), Inzerát (2012) a Srdcebeat (2015).

Skupina Kryštof: Richard Krajčo – vokály, kytara, zpěv , Nikos Petros Kuluris – saxofon, klarinet , Nikolaj Atanasov Arichtev – basová kytara, Evžen Hofman – elektrická kytara, Nikolas Grigoriadis – trumpeta, Ondřej Kyjonka – pozoun, klavír a Jakub Dominik – bicí, klavír.

Výbornou atmosféru v pátek 3. března 2023 vytvořili fanouškové, kteří zpívali celý koncert společně s Richardem Krajčem. Koncert uspořádala agentura ZL Production, s. r. o.

  • Facebook
  • Twitter