Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Školáci se utkali v krajském kole Prezentiády

/
/
/
165 Zobrazení



V pondělí 8. dubna se na VOŠ a SPŠ ve Žďáře nad Sázavou konala první část krajského kola Prezentiády kategorie základních škol. Mezi čtyřmi týmy z Havlíčkova Brodu a Třebíče zvítězil tým Dreamteam z Havlíčkova Brodu.

„Všechny týmy si vybraly téma Bez toho to nepůjde a pojaly ho vskutku originálně, a každý tým ho pojmul jinak. Dreamteam z Havlíčkova Brodu si připravil prezentaci na globální oteplování, Dvě Nelly si zase připravily prezentaci na téma dopravy, Prskavky na téma rozvoj technologií a turnaj zakončil svou prezentací tým Ležáci, kteří si připravili sportovní téma, konkrétně se věnovali regeneraci a správné stravě sportovce. Všehny týmy měly moc pěkné prezentace, ovšem vítězem mohla být jen jedna.
Odborná porota po dlouhé diskuzi a počítání jednotlivých bodů rozhodla, že nejlepší prezentaci pondělního kola měl tým Dreamteam z Havlíčkova Brodu, který postoupil do celostátního grandfinále. Musíme ocenit i práci grafika právě vítězného týmu, který nachystal pro svůj tým opravdu pěknou prezentaci. Po vyhlášení a předání cen si soutěžící ještě vyslechli zpětnou vazbu od našich porotců, aby věděli co do Grandfinále případně do příštího ročníku vylepšit,“ uvedla za pořadatele Jolana Šlaufová.

  • Facebook
  • Twitter