Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Širuček, Blašková a Kukuľková na ME družstev ve stolním tenise

/
/
/
427 Zobrazení



Trojlístek stolních tenistů HB Ostrov Havlíčkův Brod bude startovat na nadcházejícím mistrovství Evropy družstev, které se od 9. do 16. září uskuteční ve švédském Malmö. V nominaci českých reprezentačních trenérů pro tuto významnou akci jsou Pavel Širuček a čerstvá posila extraligového týmu žen HB Ostrov Zdena Blašková. V reprezentačním celku Slovenska bude v Malmö startovat Tatiana Kukuľková, další novicka v havlíčkobrodském klubu.

Oba české reprezentační týmy již znají své soupeře v základních skupinách ME družstev v Malmö. Stolní tenisté České republiky se střetnou s jedním z velkých favoritů šampionátu domácím Švédskem a s Itálií, se kterou budou s největší pravděpodobností bojovat o druhé postupové místo do osmifinále.

Pavla Širučka čeká další reprezentační start, tentokrát na ME družstev ve švédském Malmö

Stolní tenistky České republiky mají ve skupině Slovensko, a tak může přijít na řadu i pikantní souboj havlíčkobrodských hráček mezi Zdenou Blaškovou a Tatianou Kukuľkovou… Třetím celkem ve skupině E je tradičně silné Nizozemsko.
Do vyřazovacích bojů mistrovství Evropy v Malmö postupují z každé skupiny dva nejlepší týmy. Pro ostatní šampionát skončí…

Program českých reprezentačních družstev na ME v Malmö:

Pondělí 11. září
Ženy: skupina E – 11:00 hodin / stůl č.4
Česká republika – Slovensko

Muži: skupina B – 19:00 hodin / stůl č.1
Švédsko – Česká republika

Úterý 12. září
Ženy: skupina E – 10:00 hodin / stůl č.3
Česká republika – Nizozemsko

Muži: skupina B – 19:00 hodin / stůl č.3
Česká republika – Itálie.

V barvách slovenské reprezentace se v Malmö představí čerstvá posila HB Ostrov Tatiana Kukuľková

Kompletní informace o ME družstev ve stolním tenise najdete ZDE: https://www.ettu.org/en/events/european-teams-championships-/regulations—documents/

  • Facebook
  • Twitter