Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Seriál Golden Eye začíná prvním koncertem v havlíčkobrodském Oku

/
/
/
1209 Zobrazení



Po loňském úspěchu projektu Golden Eye se rozhodl Petr Kletečka uspořádat v roce 2019 druhý ročník seriálu koncertů na stejném místě v havlíčkobrodském klubu Oko. První akce hudebního seriálu začíná v pátek 20. září od 20.00 vystoupením plzeňské skupiny Pumpa.

Po nich na pódium přijde americká kapela Skinny Molly. After party zařídí brodský Traffic Jam. Kdo byl v roce 2018 na koncertech v rámci Golden Eye určitě si vzpomene, že v pátek 2. listopadu byla poslední akce, na které hrály skupiny Pumpa a Skinny Molly. Takže nakonec se konec vrací na začátek.
Samostatnou vstupenku na koncert lze zakoupit za 400 Kč v havlíčkobrodském Tulipánu, v Cafe-art Oko či na portálu www.smsticket.cz. Vstupenku lze také vyhrát v soutěži. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku: Napište jméno ex- kytaristy Pumpy, který bude hrát se skupinou Skinny Molly?
Odpověď pošlete do čtvrtka 19. září do 18.00 mailem na: goldeneye2019@seznam.cz.

Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter