Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Seriál Golden Eye začal netradičně

/
/
/
1406 Zobrazení



V pátek 25. září se uskutečnil v klubu Oko v Havlíčkově Brodě první koncert třetího ročníku Golden Eye. Všechny začátky zajímavého projektu měly doposud nějaké překvapení. Letošní ovšem byl zcela výjimečný.

„Vzhledem k opatřením Covid–19 byl sál upraven k sezení. Kvůli zdravotním komplikacím na poslední chvíli vypadl z programu support koncertu (Hraboš a Vorlíček & Co.). Náhradou je alternative-fusion kapela Beat Architects,“ uvedl Petr Kletečka, organizátor projektu Golden Eye.
Beat Architects zahráli ve složení: Jakub Šnýdl – saxofon, klarinet, Jiří Večeřa – DJ + Hamply, Jan Pácha – kytara, Jiří Martha Dvořák – baskytara a Vladimír Šnýdl – bicí. Návštěvníci koncertu byli spokojeni a odměnili Beat Architects spontánním potleskem.
Po výborném úvodu hudebního večera přišel na podium Roman Dragoun – klávesista, zpěvák a skladatel. Hrál či stále hraje v rockových skupinách Progres 2, Futurum, Stromboli a T4. Vydal několik sólových alb. V současnosti vystupuje také sólově či se svojí doprovodnou skupinou His Angels. Roman Dragoun nebyl za klávesami moc vidět, a tak ho publikum vidělo až při závěrečné děkovačce. Roman Dragoun zahrál a zazpíval skladby z působení ve výše jmenovaných kapelách a také ze svých sólových alb. Obecenstvo ocenilo vystoupení bouřlivým potleskem a vynutilo si přídavky. Poděkování si zaslouží Pavel Kletečka za nazvučení akce. Doufejme, že nějaké další opatření v rámci Covid – 19 nezakáže další akci Golden Eye v pátek 9. října a budeme se těšit na skupinu BSP a BASS.

  • Facebook
  • Twitter