Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sázení s FOVY pouze dvakrát do roka

/
/
/
707 Zobrazení



Zaměstnanci společnosti PRŮMSTAV zasadili za jedno dopoledne přes dva tisíce stromků. Nejen že pomohli FOVY s obnovou lesů na Vysočině, ale také stmelili kolektiv. Po náročné práci byli odměněni občerstvením z Bistra Čistá duše. Teambuildingy v lese se konají pouze dvakrát v roce, a to na jaře a na podzim.

Téměř dvacítka zaměstnanců pražské stavební firmy se zapojila k havlíčkobrodské Lesní četě a společně s jejími zaměstnanci zvládli za dopoledne vysázet 2200 stromků nedaleko Chotěboře. „Šlo jim to pěkně od ruky, myslím si, že se akce vydařila a užili si ji i naši lesáci,“ uznal vedoucí havlíčkobrodského provozu FOVY, Petr Krepčík.
Nápad se sázením stromků v rámci teambuildingové akce se zrodil v podstatě náhodou. FOVY v roce 2021 požádala Nadaci VINCI, jejímž přispěvatelem je i společnost PRŮMSTAV, o příspěvek na auto pro Lesní četu.


„Patronem projektu se stala zaměstnankyně společnosti PRŮMSTAV Klára Treglerová, která společně se Zuzanou Vácovou z Nadace VINCI projevily přání, že by chtěly vidět práci Lesní čety a hlavně v praxi to, na co potřebujeme auto. Během setkání v lese, kde zrovna chlapi sázeli stromky, vznikl nápad, jestli bychom dokázali připravit teambuildingovou akci, kde by sázeli stromky zaměstnanci společnosti PRŮMSTAV,“ přiblížila prvotní nápad, projektová manažerka FOVY Karolína Zvonařová.
Lesní četa poskytla místo, stromky a nářadí, PRŮMSTAV dodal ruce na práci. „Ze zpětné vazby zúčastněných zaměstnanců je patrné, že se jim akce velmi líbila a budou si ji chtít zopakovat i v budoucnu,“ pochvalovala si Klára Treglerová, která se ještě se svými kolegy přesunula do Hlinska, kde se všichni připojili do akce: Ukliďme Česko. Trasu čištění jim naplánovaly zaměstnankyně Cukrárny Čisté duše, kde také začal start celého čištění.

  • Facebook
  • Twitter