Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rodinný muzikál Jsi bezva, Charlie Browne v Jihlavě

/
/
/
1857 Zobrazení



Statutární město Jihlava ve spolupráci s partnerským městem Heidenheim an der Brenz uvádí u příležitosti stého výročí založení Naturtheater Heidenheim rodinný muzikál s názvem Jsi bezva, Charlie Browne.

Všichni na celém světě asi znají příběh malého kluka jménem Charlie Brown, který nikdy netrefí baseballový míček, jehož drak nikdy nevzlétne a jehož láska k malé rusovlásce zřejmě navždy zůstane platonickou. A všichni určitě milují jeho bláznivou partu: Charlieho nejlepšího kamaráda Linuse, který s sebou pořád nosí svou „pelíškovou“ deku, Lucy, která je zamilovaná do Schroedera, talentovaného klavíristy, který ji ale neustále odmítá, Charlieho sestru Sally a nesmíme zapomenout na psa Snoopyho!

Začátek je v sobotu 25. ledna v 19.00 v DIOD v Jihlavě.

Do Jihlavy přijedou kromě herců z Naturtheater Heidenheim i režisér muzikálu Oliver von Fürich a zástupci partnerského města Heidenheim an der Brenz.

  • Facebook
  • Twitter