Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rockový podzim v Brodě na Ostrově

/
/
/
433 Zobrazení



KD Ostrov Havlíčkův Brod připravil na podzim program, který ocení především rockeři. Na podiu se v posledních dvou měsících roku představí kapely Harlej, Katapult, Tři sestry, Horkýže Slíže, Alkehol a Traktor.

První listopadovou sobotu do Brodu zavítá kapela Harlej, která na stejnojmenné tour představuje nové album Zatím je to dobrý. V koncertním playlistu nebudou kromě novinkových skladeb chybět i tradiční hity, na které jsou fanoušci u Harleje zvyklí.
V sobotu 18. listopadu se v KD Ostrov uskuteční narozeninová oslava frontmana skupiny Katapult Oldy Říhy. Mozek, srdce a duše legendární kapely slaví 75. narozeniny, navíc Katapult je právě letos úctyhodných 60 let na hudební scéně. Aktuální výroční turné nese název Nostalgia, stejně jako album, které nedávno vyšlo. V nové etapě Katapultu se vedle Oldy Říhy představí Vašek Zima a Karel Bigman Kódl Dvořák.


V pátek 24. listopadu na pódiu havlíčkobrodského kulturáku zahrají dvě legendy české a slovenské hudební scény. Nezapomenutelnou noc plnou rockových hitů a neskutečné energie naservírují v rámci Bratia a Sestry tour 2023 Tři sestry a Horkýže Slíže.
Rockové Vánoce pak můžete oslavit se skupinami Traktor a Alkehol, které v Havlíčkově Brodě 16. prosince zakončí svou RockXmas tour.

  • Facebook
  • Twitter