Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rock i klasika zazní ve Velkém Meziříčí

/
/
/
973 Zobrazení



V pondělí 29. listopadu hostí od 19.00 Jupiter club ve Velkém Meziříčí koncert poprockového dua The Cello Boys nazvaný Od klasiky k rocku.

Vystoupí Ladislav Mariaš – violoncello, Zachar Fedorov – violoncello. Poprockové duo zahraje na violoncella klasickou hudbu i úpravy rockových a popových hitů nejznámějších kapel jako Nirvana, AC/DC, U2, Europe, Iron Maiden či známých interpretů a DJ´s jako Jackson, Fonsi, Avicii a další.

Ladislav Mariaš je absolventem Pražské konzervatoře a pokračuje v konzultacích u Mikaela Ericssona na AMU v Praze. Získal první místo a titul absolutního vítěze soutěže ZUŠ, druhé místo na evropské soutěži Bogdana Warchala Talent for Europe v Dolnom Kubíně. Absolvoval masterclass pod vedením světových violoncellistů, působil také v Plzeňské filharmonii. Nyní vystupuje sólově, orchestrálně a v komorních projektech.

Zachar Fedorov je rovněž absolventem Pražské konzervatoře a vzdělání si doplňuje na AMU v Praze pod vedením Michala Kaňky. V roce 2002 vyhrál soutěž ZUŠ a v roce 2011 udělal konkurz do Severočeského divadla v Ústí nad Labem. Účastní se mnoha komorních vystoupení s různým hudebním zaměřením – od klasiky až po novodobou pop-rockovou hudbu, vystoupil jako sólista s Teplickou filharmonií a s orchestrem Severočeského divadla a od roku 2015 působí v Českém národním symfonickém orchestru, se kterým například absolvoval zahraniční turné s Enniem Morriconem.

Více informací na: www.hudbamezirici.cz.

  • Facebook
  • Twitter