Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Vysoká škola polytechnická Jihlava se otevře veřejnostirn n

/
/
/
357 Zobrazení



rn

V letošním roce se zájemci o studium mohou opět hlásit do tří kol přijímacího řízení na všechny obory a formy studia. Zájemci mohou volit z těchto oborů: Cestovní ruch, Finance a řízení, Finance and management (studium v angličtině), Aplikovaná technika pro průmyslovou praxi, Aplikovaná informatika, Počítačové systémy, Porodní asistentka, Všeobecná sestra a Zdravotně sociální pracovník.

Studium je (mimo obor vyučovaný v angličtině) bezplatné. Zájemci o studium budou přijati bez přijímacích zkoušek na všechny tři technické obory a také na obor Cestovní ruch a Finance a řízení.

Přihlášku je možné podat pouze online na stránkách školy, nejzazší termíny jednotlivých kol pro podání přihlášky jsou 6. květen, 22. červenec a 19. srpen.

Pro ty, kteří si chtějí prohlédnout prostory školy a dozvědět se něco více, škola chystá Den otevřených dveří ve čtvrtek 1. února.

rn n

  • Facebook
  • Twitter