Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

rn Muž kradl v jihlavské prodejně, zachytily ho kameryrn n

/
/
/
423 Zobrazení



rn

„Ke krádeži došlo v pátek 10. listopadu v obchodním centru v Hradební ulici v Jihlavě. Po osmé hodině večer přišel do prodejny muž, který odcizil parfémy, elektrické zubní kartáčky a holicí strojek. Zboží postupně ukládal do batohu a pod oblečení, poté z obchodu odešel, aniž by zaplatil,“ popsala událost policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že se policisté obracejí s žádostí o spolupráci při zjištění jeho totožnosti na veřejnost. 

„Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu (případně fotografii označené číslem jedna) znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala tisková mluvčí.

Policisté zjistili, že se v blízkosti podezřelého muže v době, kdy zboží v obchodě kradl, nacházel ještě další muž, který by mohl poskytnout důležité informace k pachateli. „Také totožnost tohoto muže, který je zachycen na fotografii číslo 2, by policisté v zájmu prověřování potřebovali zjistit. Žádáme tohoto muže, aby se policistům přihlásil na telefonním čísle 158,“ uzavřela Jana Kroutilová.

rn n

  • Facebook
  • Twitter