Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Řidič v neděli nezvládl na Žďársku řízení a skončil s vozem ve vodní nádrži Vír

/
/
/
549 Zobrazení



V neděli 10. prosince okolo 15.00 se stala na Žďársku tragická dopravní nehoda. Pětašedesátiletý řidič s osobním vozem Audi RS 5 projížděl po silnici II/387 ze směru od Víru k Koroužné a při jízdě levotočivou zatáčkou nezvládl řízení s autem skončil ve vodní nádrži.

„Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozu, přejel vpravo mimo komunikaci, přední částí vozu narazil do betonových patek, které vyvrátil. Následně s vozem skončil ve vodní nádrži Vír 2. Ve autě kromě řidiče cestovala ještě spolujezdkyně, které se podařilo dostat ven a doplavat ke břehu. Řidiče z vozidla vyprostil jiný řidič, který jel v tu chvíli kolem. Ani na okamžik nezaváhal, a když viděl potápějící se vozidlo na hladině nádrže, skočil do vody a dostal muže na břeh. Silně podchlazeného řidiče se na břehu podařilo resuscitovat a ve vážném stavu ho převezla zdravotnická záchranná služba do nemocnice v Novém Městě na Moravě, kde bohužel v noci svým zraněním podlehl. Spolujezdkyni z místa nehody převezli zdravotníci s lehkým zraněním do nemocnice v Novém Městě na Moravě,“ přiblížila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na osobním vozidle ve výši dva miliony korun.

  • Facebook
  • Twitter