Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

První miminko Kraje Vysočina: Chlapeček Makar přivítal první gratulanty

/
/
/
510 Zobrazení



První miminko Kraje Vysočina v letošním roce přišlo na svět v Nemocnici Pelhřimov. Chlapeček Makar se mamince Natalii narodil v pondělí 1. ledna čtrnáct minut po půlnoci a vážil 3800 gramů. Mezi prvními gratulanty byl v úterý 2. ledna hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek a náměstek ředitele Nemocnice Pelhřimov Jiří Běhounek.

Mamince a novorozenému chlapečkovi popřáli pevné zdraví, štěstí a vše nejlepší do života. Jiří Běhounek mamince předal gratulaci a dárky od pelhřimovské nemocnice. „Děkujeme za péči, která je v pelhřimovské nemocnici vynikající. O mě i syna je výborně postaráno a navíc jsme v tak krásném a moderním prostředí. Jsme tu moc spokojení,“ sdělila maminka Natalia, na kterou doma čeká devítiletá dcera.

Maminka Natálie se synem, hejtmanem Vítězslavem Schrekem a náměstkem Jiřím Běhounkem

Mezi nejoblíbenější dívčí jména v pelhřimovské nemocnici v roce 2023 patřila Natálie a Anna a mezi chlapecká zase Jakub a Adam. Největším dítětem v pelhřimovské nemocnici byl chlapeček Štěpán s porodní váhou 4600 g. Naopak nejmenším dítětem byl Václav s váhou 2300 g.

  • Facebook
  • Twitter