Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Program zimní přípravy FC Vysočina

/
/
/
308 Zobrazení



Fotbalisté se budou převážně připravovat v domácím prostředí, kde mohou využít kvalitních tréninkových podmínek, dobře připravených terénů, umělé trávy v areálu Na Stoupách, posilovny na stadiónu a zázemí Hotelu Gustav Mahler. V pátek 5. ledna absolvují nezbytné funkční a diagnostické testy na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze. Tým se po roční odmlce znovu zapojí do zápasů v rámci Tipsport ligy, přičemž v xaverovské skupině narazí na Jablonec, Liberec a Hradec Králové. Do tohoto bloku zápasů se vměstná i přípravné utkání na jihlavské půdě proti Českým Budějovicím.

Ještě před odjezdem na herní soustředění v Turecku tým odehraje závěrečné zápasy zimní ligy a dosud nespecifikovaný přípravný duel. Na tureckou riviéru Vysočinu odletí 31. ledna a návrat plánuje 7. února. Prověří ji zde dva soupeři, přičemž zatím je potvrzeno utkání proti účastníkovi ruské Superligy – Dynamu Moskva. Generálku na HET ligu v sobotu 10. února obstará konfrontace proti druholigové Vlašimi.

Souhrn programu zimní přípravy:

10. ledna Tipsport: Hradec Králové – FC Vysočina

13. ledna Tipsport: Jablonec – FC Vysočina

17. ledna příprava: FC Vysočina – Č. Budějovice

20. ledna Tipsport: Liberec – FC Vysočina

24. ledna Tipsport: ??? – FC Vysočina

27. ledna příprava nebo Tipsport: ??? – FC Vysočina

31. ledna-7. února soustředění v Turecku

2. února příprava v Turecku: Dynamo Moskva – FC Vysočina

5. února příprava v Turecku: ??? – FC Vysočina

10. února generálka na ligu: Vlašim – FC Vysočina             

Program zápasů v zimní přípravě najdete včetně utkání juniorky.

  • Facebook
  • Twitter