Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Při srážce dvou aut na Třebíčsku zahynul starší řidič

/
/
/
455 Zobrazení



V úterý 6. září krátce před sedmou hodinou došlo na silnici I/23 ve směru od Třebíče na Vladislav k tragické dopravní nehodě. Řidič vozu Škoda Felicia přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru a střetl se s protijedoucím vozem Kia Sorento.

„Devětasedmdesátiletý řidič osobního vozidla Škoda utrpěl při dopravní nehodě těžká zranění, kterým na místě podlehl. Dále při dopravní nehodě došlo ke zranění tří spolujedoucích osob z vozidla Kia. Příčiny a okolnosti dopravní nehody prověřujeme,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Tragickou bilanci havárie potvrdil i tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Petr Janáček. „K tragické dopravní nehodě na Třebíčsku byly vyslány tři posádky záchranářů z Třebíče krátce před sedmou hodinou večer. Jednu osobu už nebylo možné zachránit a přes maximální úsilí našich zdravotníků svým vážným zraněním na místě podlehla. Další tři osoby, které utrpěly zranění lehčího charakteru, jsme po ošetření z místa nehody sanitkami převezli do nemocnice v Třebíči.“

  • Facebook
  • Twitter