Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Přes sedm tisíc korun z charitativního koncertu pomůže oddělení dlouhodobě nemocných novoměstské nemocnice

/
/
/
685 Zobrazení



Celkem 7 070 korun – to je výtěžek z vystoupení Brněnského rozhlasového orchestru lidových nástrojů (BROLN), které se uskutečnilo v neděli v podvečer v Horácké galerii v Novém Městě na Moravě. Peníze z charitativního koncertu pro novoměstskou nemocnici poputují na oddělení dlouhodobě nemocných.

„Konkrétně budou použity na nákup klozetového křesla a rehabilitačních pomůcek,“ informovala vrchní sestra oddělení dlouhodobě nemocných Kateřina Havlová. Podkroví Horácké galerie se v nedělní podvečer zaplnilo diváky, kteří si přišli vychutnat koncert a zároveň přispět na dobrou věc. „Akce se opravdu povedla, bylo to moc pěkné. Věřím, že stejně se to líbilo i přítomným divákům. Chtěla bych moc poděkovat Českému rozhlasu Vysočina a Horácké galerii za jejich podporu. A taky těm, kteří na koncert přišli,“ usmála se ředitelka Nemocnice Nové Město na Moravě Věra Palečková.

Charitativní koncert BROLN se uskutečnil už potřetí. Jeho záznam si budou moci poslechnout i ostatní zájemci o dobrou hudbu. Český rozhlas ho zařadí do svého vysílání v období velikonočním.

  • Facebook
  • Twitter