Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Poznáte muže z videa v Pelhřimově?

/
/
/
929 Zobrazení



Pelhřimovští policisté hledají muže zachyceného na videozáznamu, jehož totožnost by potřebovali při vyšetřování konfliktu, ke kterému došlo na konci dubna v Pelhřimově.

„K případu došlo v sobotu 30. dubna na ulici Pod Kalvárií v Pelhřimově. V době kolem 23.30 vznikl konflikt mezi dvěma muži, kteří se zde potkali. Následně jeden z mužů z místa odešel. Po přijetí oznámení vyjeli na místo policisté a provedli šetření. Muž, který na místě zůstal, byl pod vlivem alkoholu.
Policisté po druhém neznámém muži v lokalitě pátrali, provedli šetření a zahájili prověřování. Dále shromažďovali získané informace i poznatky, prováděli výslechy a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.
V současné době se policisté obracejí na veřejnost s prosbou o spolupráci při zjišťování totožnosti muže zachyceného na videozáznamu, který by mohl poskytnout informace důležité pro prověřování případu.

„Žádáme muže na videozáznamu nebo občany, kteří ho poznají, případně mají informace, kde se aktuálně nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ uzavřela Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter