Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pořadem Je naprosto nezbytné… uctí v Jihlavě Hanu Zagorovou

/
/
/
717 Zobrazení




V Horáckém divadle Jihlava se v sobotu 14. ledna uskuteční už 999. premiéra. V 19.30 začne v Divadelním klubu hudební soirée Je naprosto nezbytné…. k poctě Hany Zagorové.

„Tento večírek má být poctou osobnosti, která se s neskutečnou pokorou a profesionalitou udržela celých šest dekád na vrcholu kumštu. Bez jakéhokoliv morálního šrámu či zaváhání. Navzdory tomu, že celý život bojovala s těžkou emocí, vždycky jela naplno,“ uvedl režisér a nový umělecké šéf divadla Michal Zetel.

Od konce listopadu a v průběhu prosince se tak v Horáckém divadle zkoušel takzvaný „troják“ – Šepoty a výkřiky na velké scéně, na malé scéně Pohádky o mašinkách a v Divadelním klubu toto hudební představení. „Hana Zagorová pro nás není pouze populární zpěvačkou a ikonou, ale zajímá nás především jako bytostná profesionálka, herečka, textařka, scénáristka, která vytvořila několik televizních pořadů, signatářka Několika vět, pacientka léta bojující s náročnou nemocí, manželka, přítelkyně a hlavně konzistentní, férová, laskavá, křehká a zároveň silná osobnost,“ vysvětlila autorka scénáře Anna Korba Vanacká.

Pokud se nedostanete na sobotní premiéru, můžete navštívit jednu z repríz představení ve středu 25. ledna nebo ve středu 15. února vždy od 19.30.


Začátek je v 19:30.

  • Facebook
  • Twitter