Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Polná v plamenech už o víkendu

/
/
/
1017 Zobrazení



Další ročník ojedinělého českého letního ohňového festivalu Polná v plamenech začíná v pátek 22. června v Polné na Jihlavsku. Nabídne přehlídku profesionálů v oblasti ohňových show a perfomance s ohněm, hudba, tanec, pyrotechnické efekty a ohňostroj.

Cílem festivalu je podle pořadatelů rozvoj nadšenců, kumulace talentů na jednom místě a rozvíjení schopností, možnost setkání se zajímavým osobnostmi scény. Shromáždit všechny lidi, kteří milují oheň, tanec, performing, hudbu a ohnivý životní styl, překonávat výzvy, inovovat, vzdělávat všechny točiče a motáky v oboru fireshow, pohybu a bezpečnosti.

Plakát festivalu

 

Páteční podvečer nabídne od 21.30 Noční cirkus, zahájení hlavního ohňového Galavečera se koná v sobotu 23. června ve 21.30. Už předtím ale proběhne od 20.00 do 21.00 koncert skupiny Anebofro, pořadatelé připravili také program pro děti po celou dobu a po setmění následný slavnostní ohňový galavečer v areálu Letní scény Zámku v Polné.

 

Program festivalu.
Workshopy.

 

 

 

  • Facebook
  • Twitter