Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté z Třebíče prověřují krádež a žádají o spolupráci

/
/
/
496 Zobrazení



Policisté prověřují případ krádeže z 1. března, která se odehrála v jedné z třebíčských prodejen. Ve vyšetřování by jim pomohlo, kdyby zjistili totožnost muže na fotografiích. Pohyboval se v prodejně a mohl by poskytnout důležité informace k případu.

„Ke krádeži došlo v odpoledních hodinách v ulici Na Nivkách. Kolem jedné hodiny odcizil pachatel v prodejně brusku na dřevo v hodnotě necelých šestnácti tisíc korun,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. V zájmu prověřování bych potřebovali zjistit totožnost muže na fotografiích, a s žádostí o spolupráci se proto obrací na veřejnost.

„Žádáme muže na fotografiích, případně občany, kteří ho poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ uzavřela Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter