Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Třebíči žádají veřejnost o spolupráci

/
/
/
694 Zobrazení



Třebíčští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování případu vloupání do vozidla, ke kterému došlo v v pondělí 10. září v Langfortově ulici v Třebíči. V rámci prověřování případu by policisté potřebovali zjistit totožnost muže, kterého při vloupání do auta zachytila kamera.

„Pachatel přišel před půl pátou ráno k zaparkovanému vozidlu VW Sharan, do kterého se vloupal, vnitřní prostory prohledal, nic neodcizil,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že policisté vyhodnotili také záznamy z kamer. Z kamerového záznamu vyplynulo, že se u vozidla VW Sharan pohyboval muž, po kterém policisté pátrají.
„Jedná se o muže s tmavšími vlasy. Na sobě měl oblečenou mikinu světlé barvy a tmavší kalhoty, obuté měl sportovní boty s reflexními prvky. Na hlavě měl nasazenou tmavou kšiltovku se světlým nápisem a znakem.
Žádáme občany, kteří muže na kamerovém záznamu poznají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také jakékoli další informace, které by směřovaly k objasnění případu,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter