Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté v Třebíči hledají svědky úterního střetu třináctileté dívky s osobním autem

/
/
/
247 Zobrazení



Třebíčští policisté vyšetřují v současnosti srážku chodce s osobním autem v Čeloudově ulici v Třebíči, ke které došlo v úterý 16. ledna v době mezi pátou a šestou hodinou večer. Žádají veřejnost o spolupráci.
V úterý přecházela vozovku v Čeloudově ulici třináctiletá dívka a v prostoru křižovatky s Kubišovou ulicí projíždělo vozidlo, jehož řidič odbočoval z Kubišovy do Čeloudovy ulice. Došlo ke střetu s chodkyní, dívka po nárazu upadla na vozovku, řidič z místa dopravní nehody odjel. Dívce poskytla pomoc náhodná žena a poté chodkyně odešla domů. Následně vyhledala v doprovodu rodičů lékařské ošetření v třebíčské nemocnici,“ popsala havárii policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté místo srážky ohledali a zadokumentovali. „V současné době se obracejí na ženu, která zraněné dívce po nehodě pomáhala, aby se přihlásila na lince 158. Policisté uvítají také svědectví dalších osob, které střet vozidla s dívkou viděly a mohly by tak poskytnout informace k dopravní nehodě nebo směřující k vypátrání vozidla či řidiče. Vyzýváme také řidiče vozidla, který se s chodkyní střetl, aby se přihlásil na tísňové lince,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter