Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté pátrají po šestnáctileté dívce a její dceři

/
/
/
685 Zobrazení



Pelhřimovští policisté pátrají po šestnáctileté dívce, která se nevrátila se svojí dcerou z vycházky ve čtvrtek 14. července v odpoledních hodinách do střediska výchovné péče v Černovicích, kde mají být společně umístěné.

„Do současné doby se do zařízení pro mládež nevrátila a je nekontaktní. Policisté ihned po přijetí oznámení začali po pohřešované dívce a její dceři pátrat.
Dívka je vysoká přibližně 160 cm, má oválný obličej, štíhlou postavu, středně dlouhé odbarvené vlasy hnědo-zrzavé. Nad levým palcem ruky vytetovaný motiv Zdeněk o velikosti 4,5 x 1 cm. Na levé straně krku má pihu o velikosti 0,6 cm. Při odchodu měla na sobě oblečenou bílou propínací sukni na kolena, černé tílko a černé pantofle. Podle zjištěných informací má kočárek značky White Lux – korba růžová, bouda bílá,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Šestnáctiletá dívka, po které pátrají policisté, foto: archiv Policie ČR

Policisté po dívce a její dceři vyhlásili celostátní pátrání. Veškerými dostupnými informacemi, včetně popisu pohřešovaných disponují policejní hlídky. Dívku společně s dcerou se však do současné doby vypátrat nepodařilo. Policisté po nich i nadále pátrají. „Dívka měla osobní vazby na Českobudějovicku. Na základě šetření policisté zjistili, že by se mohla pohybovat v Karlových Varech. Nelze ale vyloučit, že se nachází kdekoliv na území České republiky.
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka s dítětem mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala Michaela Lébrová.
komisař

  • Facebook
  • Twitter