Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Žďársku pátrají po dvou dívkách

/
/
/
679 Zobrazení



Po dvou dívkách ze Žďárska pátrají v současnosti policisté v regionu, dívky ve věku třináct a čtrnáct let viděli naposledy svědci v pondělí 26. září v Bystřici nad Pernštejnem, kde obě žijí. Odešly pravděpodobně v brzkých ranních hodinách z domu, dosud neznámo kam.

Jejich blízcí začali po dívkách ihned pátrat. Když rodiny vyčerpaly všechny svoje možnosti, obrátily se s žádostí o pomoc na policii. „Starší z dívek je vysoká přibližně 150 centimetrů, štíhlé postavy, má dlouhé tmavé vlasy, modré oči. Na sobě měla při odchodu z domu pravděpodobně černou prošívanou bunda do pasu s kapucí, hnědobílou kostkovanou mikinu, kotníkové boty Nike a černý batoh Adidas.

Mladší dívka je vysoká kolem 160 cm, štíhlé postavy. Dívka má středně dlouhé vlasy, hnědé barvy a zelené oči. Přes levé obočí má drobnou jizvu délky 2 až 3 cm,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Pohřešované dívky, archiv Policie ČR

Policisté vyhlásili po pohřešovaných dívkách celostátní pátrání. Podle zjištěných informací je předpoklad, že dívky jsou spolu. „Na základě policejního šetření policisté zjistili, že se dívky pohybovaly v prostoru vlakového nádraží, odkud mohly zřejmě pokračovat ve směru na Ústecký kraj. Nelze ale vyloučit jejich pohyb kdekoliv na území České republiky.
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešované dívky v současné době nacházejí nebo pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala Michaela Lébrová.

  • Facebook
  • Twitter