Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Žďársku pátrají po čtyřech motorkářích

/
/
/
448 Zobrazení



Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření případu, ke kterému došlo v neděli 28. května odpoledne v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, kde se proháněli motorkáři na terénních motocyklech.

„Policisté přijali v neděli po druhé hodině odpoledne oznámení o čtyřech osobách na terénních motocyklech bez osazených registračních značek, pohybujících se ve Žďárských vrších v lokalitě západně od žluté turistické značky vedoucí z Fryšavy pod Žákovou horou na Devět skal, následně odjeli směrem na lokalitu Blatka,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Policisté upozorňují motorkáře pohybující se na svých strojích v chráněné krajinné oblasti, že neporušují pouze lesní zákon, ale i zákon o ochraně přírody a krajiny, za který jím hrozí pokuta až do výše deseti tisíc korun.

„Policisté vyhodnotili také videozáznam a v zájmu šetření by potřebovali zjistit totožnost motorkářů. S žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost.
Žádáme občany, kteří motocyklisty poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ dodala policejní mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter