Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Jihlavsku pátrají po dvou ukradených maringotkách, žádají veřejnost o spolupráci

/
/
/
173 Zobrazení



Policisté z Jihlavska prověřují případ krádeže dvou maringotek, ke kterému došlo v době od začátku února do pátku 5. dubna u Třeště. Pátrají po ukradených maringotkách a také pachateli, který je odcizil.

„Obě maringotky měl jejich majitel odstavené v zahrádkářské kolonii v lokalitě u silnice vedoucí z Třeště na Stajiště v místech mezi Váňovským rybníkem a Šibeničním vrchem. Jedna z maringotek byla uzpůsobena a sloužila jako včelín a druhá byla téměř prázdná. Když majitel na místo přijel, už je zde nenašel,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté pátrají po pachateli krádeže dvou maringotek, archiv Policie ČR

Policisté se obracejí na veřejnost, která by mohla poskytnout informace směřující k vypátrání odcizených maringotek a dopadení pachatele. „Vzhledem k tomu, že k odtažení maringotek bylo nutné využít odpovídající techniku, která mohla vzbudit pozornost okolí, a maringotky není vzhledem k jejich velikosti tak snadné zcela ukrýt, žádají policisté, aby se na tísňové lince 158 přihlásili občané, kteří transport maringotek u Třeště zaznamenali nebo by mohli poskytnout informace, kde se v současné době nacházejí. Policisté také uvítají informace vedoucí k vypátrání osoby či osob, které maringotky odvezly,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter