Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté na Havlíčkobrodsku pátrají po zloději kola

/
/
/
317 Zobrazení



Policisté žádají veřejnost o pomoc při vyšetřování případu krádeže jízdního kola, k němuž mělo dojít počátkem října v Okrouhlici na Havlíčkobrodsku. Pátrají po muži zachyceném na fotografii a potřebovali by v zájmu prověřování zjistit jeho totožnost. Uvítají

„Ke krádeži došlo v úterý 10. října kolem poledne v Okrouhlici. Jízdní kolo značky CTM světle modré barvy s oranžovo červenými prvky bylo odstavené před restaurací. Situace využil pachatel a kolo odcizil a majiteli způsobil škodu přes sedmnáct tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová s tím, že policisté záhájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Muž, po jehož totožnosti policisté pátrají, foto: archiv Policie ČR

„V zájmu prověřování by potřebovali policisté zjistit totožnost muže na fotografii nebo informace vedoucí k nalezení odcizeného kola a s žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost.
Žádáme občany, kteří muže na fotografii poznají nebo mají informaci o tom, kde se odcizené kolo nachází, aby se přihlásili na tísňové lince 158 nebo přímo kontaktovali obvodní oddělení Havlíčkův Brod, telefon 974 271 651, email hb.oop.havlbrod@pcr.cz,“ dodala Michaela Lébrová.

  • Facebook
  • Twitter