Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky středeční havárie u Slavíkova na Havlíčkobrodsku

/
/
/
796 Zobrazení



Havlíčkobrodští kriminalisté žádají svědky dopravní nehody, která se stala ve středu 15. června před desátou hodinou dopoledne na silnici I/37 v katastru Slavíkova mezi Ždírcem nad Doubravou a Údavami na Havlíčkobrodsku, o spolupráci.

„Řidič nákladního auta Tatra jel po silnici první třídy ve směru od Ždírce nad Doubravou, vyjel mimo silnici a narazil do stromu.

Při nehodě se zranily tři osoby, řidič a spolujezdec byli s podezřením na lehké zranění převezeni zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Další spolujezdec byl s podezřením na těžké zranění transportován do nemocnice leteckou záchrannou službou. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla negativní,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Rázlová.

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci. „Uvítali by informace od řidičů, kteří v níže uvedené době místem projížděli a mají ve svých vozidlech palubní kamery, které mohly zachytit průběh samotné nehody, případně další související okolnosti.
V případě, že můžete poskytnout jakékoliv informace k uvedené události, přihlaste se na tísňové lince 158, případně se obraťte přímo na vyšetřovatele oddělení obecné kriminality na telefonní číslo: 601375006,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter